FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » Cand nu se cuvine sa faci economii la nunta, 5 lucruri care merita toti banii
13.34
Cand nu se cuvine sa faci economii la nunta, 5 lucruri care merita toti banii

A sti cand sa economisesti si cand sa te rasfati este cheia investirii finantelor in mod istet pentru nunta ta.

Bunica mea obisnuia sa spuna ca, daca cumperi ieftin, cumperi de doua ori (a fost vorba de pantofi, cred). Exista, cu siguranta, un sambure de adevar in aceasta afirmatie si in timp ce cu totii dorim ca tu sa faci mai multe din bugetul tau de nunta, noi credem ca trebuie sa fii atenta sa nu renunti la prea multe lucruri din cauza finantelor.

Nu poti “sa iti permiti” sa cumperi o rochie de mireasa ieftina

Deci ti-ai gasit rochia de mireasa de vis pe internet si se incadreaza in bugetul tau. De fapt, aceasta ti se pare o oferta pe cinste. Ai trimis companiei masuratorile tale, ai platit pentru ea si nu mai ai rabdare pana cand va ajunge la tine.

Este aceasi veche poveste. E prea frumos sa fie adevarat, atunci probabil asa este.

Noi nu putem sa iti zicem cat de multe povesti triste am auzit de la miresele care au ales acest drum. Fie ca rochia nu se aseaza bine sau ca este facuta din material ieftin, nu se potriveste si arata groaznic. Nu fa acest lucru. Exista multe rochii de mireasa deosebite disponibile la magazinele din oras, sau ai putea merge sa faci o proba si sa primesti o reducere majora de la designerul de rochii. Multe magazine online cu care colaboram au o reputatie buna si au facut multe mirese extrem de fericite.

Fotografii nereusite

 

Poate un prieten fotograf s-a oferit sa realizeze fotografiile in ziua nunti tale pe gratis sau ca un cadou de nunta. Ei bine, te sfatuim sa fii foarte atenta cu privire la acest lucru. Un fotograf de nunta profesionist este cineva care isi cunoaste meseria, care este antrenat si care a fotografiat inainte mai multe nunti. El nu va dori sa se grabeasca pentru a socializa cu invitatii si sa se alature la cateva pahare de sampanie. Noi te sfatuim mereu sa optezi pentru un fotograf de nunta profesionist – la urma urmei, doar o singura data vei avea ocazia sa capturezi fotografii la nunta ta, ele vor fi o amintire de durata din aceasta zi. Daca fotografiile prietenilor tai nu sunt bune sau in cazul in care nu le pot descarca, atunci cum te vei simti?

Noi spunem de asemenea ca nu ar trebui sa economisesti la un cameraman de nunta. Daca nunta nu este filmata, acesta este unul dintre regretele cele mai mari ale cuplurilor asa ca aceasta este cu siguranta o cheltuiala valoroasa.

Nu te juca de-a “jocurile foamei”

 

Produsele alimentare vor consuma destul de mult din bugetul tau, asadar s-ar putea sa te simti tentata sa economisesti bani si aici. Nu este o idee buna. Daca invitatii tai ajung sa rabde foame sau sete atunci ei nu se vor simti bine (si nu vor avea amintiri placute de la nunta ta). Asigura-te ca vei oferi bauturi racoritoare dupa terminarea ceremoniei religioase cand toata lumea sa va aduna la locatia receptiei. Pentru a nu avea invitati infometati la nunta te rugam sa nu organizezi nunta prea de dimineata. Cel mai bine este sa te casatoresti dupa-amiaza si apoi sa celebrezi nunta seara cu alimente ample si fabuloase. Nu este necesar sa organizezi o cina formala, poti opta pentru un bufet cu fripturi sau poate pentru un gratar.

Ca alternative, daca intr-adevar ai un buget restrans si nu ai de gand sa dai o petrecere seara, ai putea servi un ceai de dupa-amiaza cu sandvisuri, prajituri, produse de patiserie si sampanie pentru toasturi.

Cine plateste pentru domnisoarele de onoare ?

Noi consideram ca mireasa ar trebui sa suporte intr-adevar proiectul pentru rochiile domnisoarelor de onoare, mai ales daca ai ales rochii pe care ele nu le vor purta din nou. Cu toate acestea, daca intradevar nu iti permiti, atunci iti sugeram sa le lasi pe ele sa aleaga rochiile pe care si-ar dori sa le poarte mai mult decat o singura data.

Adora-ti pantofii

Daca ai dorit intotdeauna o pereche de pantofi de la o firma de prestigiu, atunci poate ca acum ai sansa de a-i avea. Noi consideram ca este mult mai bine sa-ti petreci mai mult timp in alegerea unei perechi de pantofi pe care ii vei purta mai mult timp si in care te vei simti ca o printesa decat sa economisesti si sa cumperi o pereche mai ieftini pe care ii vei purta doar o singura data si pe care ii vei pastra doar in cutie. Alege si simte-te bine. Doar asigura-te ca nu vei depasi bugetul si ca vei alege pantofi pe care ii vei purta si cu alte ocazii. Astfel vei avea perechea de vis si acestia nu vor fi chiar asa de scumpi precum ai crezut.

Vizualizări: 410 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar