FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » Bine de stiut despre petrecerea burlacilor
14.00
Bine de stiut despre petrecerea burlacilor

Cunoscuta printr-o varietate de termeni, variind de la petrecerea burlacilor la petrecerea unui taur, un Bachelor party este o petrecere aranjata pentru un tanar aproape de momentul in care se va casatori (si care nu mai poate avea activitati pe care partenera le blameaza). In mod traditional, aceasta petrecere este organizata de unul dintre cavalerii de onoare sau de un prieten care are cunostinte vaste in ceea ce priveste organizarea petrecerilor de acest tip.

Activitatile difera de la tara la tara dar implica, de obicei, o noapte sau in unele cazuri si weekend-uri intregi, petrecute in compania prietenilor sai de sex masculin, insotit de consum in cantitati mari de alcool si in multe cazuri, de vizite la cluburi de noapte. Nu exista reguli si cu toate acestea, variatia are loc in functie de personalitatea si inclinarea mirelui. O tendinta foarte populara in ultimul timp este ca pentru o seara sau mai mult, chiar un weekend, barbatii sa se duca intr-o excursie de vanatoare sau la pescuit impreuna.

Deci, ce trebuie mireasa sa stie despre noaptea burlacilor?

Nu trebuie sa crezi tot ce auzi si ce ti-a fost spus. Ai incredere in iubitul tau si permite-i sa se bucure de noaptea lui de libertate. Este la urma urmei un mod in care el poate sa arate ca in continuare este „unul dintre barbati”, chiar daca el va avea un mod diferit de viata dupa casatorie.

In mod inevitabil va exista o cantitate mai mare decat cea obisnuita de bautura si eventual si o stripteuza. Atitudinea ta negativa ar putea ruina seara pentru el deci impunerea unor asteptari nerealiste pot doar sa strice o seara distractiva. Cu toate acestea, totusi este bine sa precizati niste limite.

Cel mai rau lucru ce il poti face este sa stai acasa si sa te ingrijorezi in timp ce cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iesi cu prietenele la un film sau la o cina, in noaptea cand el are petrecerea burlacilor. Sa iti imaginiezi diferite scenarii care te terifiaza poate fi mult mai rau decat orice altceva real ce s-ar putea intampla. In cele din urma, aminteste-ti ca el te-a ales pe tine mai presus de toate, asa ca lasa-l sa aiba ultima noapte de iresponsabilitate.

Vizualizări: 448 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar