FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » 10 lucruri pe care sa le promiti in juramintele de nunta
13.50
10 lucruri pe care sa le promiti in juramintele de nunta

Promisiunile pe care le rostiti unul altuia in ziua nuntii sunt foarte speciale si foarte importante. Unele cupluri au placerea sa scrie propriile lor juraminte de nunta si cand te gandesti cat de serioase sunt aceste cuvinte te poti simti putin speriata.

Dar, daca te gandesti mai bine, vei petrece restul vietii tale cu persoana pe care o iubesti cel mai mult in lume si aveti de gand sa fiti acolo unul pentru celalat. Asta inseamna casnicia pentru tine. Noi am intocmit o lista de lucruri de rostit atunci cand pregatiti juramintele pentru nunta voastra.

Accept ca suntem persoane diferite

Desi s-ar putea sa aveti placerea sa fiti impreuna la bine si la rau, vor aparea momente cand amandoi poate veti avea apucaturi ce il vor deranja pe celalalt. Nu uita ca s-ar putea ca la un moment dat sa va enervati putin unul pe altul.

S-ar putea sa te exaspereze faptul ca proaspatul sot nu pune farfuriile murdare in masina de spalat vase dar le lasa asa, gandind ca vasele vor intra singure ca prin magie in masina. Pe de alta parte, s-ar putea ca el sa nu fie prea impresionat de obiceiul tau de a fredona melodia auzita dimineata la radio.

Nu voi face din tantar armasar

 

Sfatul nostru este sa nu te enervezi in lucruri mici. In cazul in care el nu lasa jos capacul de la toaleta nu te enerva, pastreaza „luptele” pentru lucrurile mari care conteaza.

Ignora lucrurile mici si lipsite de importanta. Chiar daca le crezi enervante vei risca sa te transformi intr-o femeie cicalitoare

Promit ca vom continua sa comunicam

In opinia noastra, comunicarea este unul dintre cele mai utile cuvinte in limba romana. Daca nu comunicati unul cu altul, chestiunile mici pot deveni prea mari si riscati sa nu va intelegeti unul cu altul.

Daca esti nemultumita de ceva, nu sta tacuta si bosumflata. Vorbeste despre ceea ce te deranjeaza si clarifica lucrurile. Fii pregatita sa-l asculti, de asemenea – comunicarea nu este o strada cu un singur sens, amandoi trebuie sa faceti acest lucru.

Promit sa iti acord spatiu pentru a respira

Oricat de mult va iubiti si doriti sa stati impreuna, este important sa aveti, de asemenea, putin timp liber departe unul de altul, iesind fiecare impreuna cu prietenii. Lasa-l sa aiba parte de o seara impreuna cu baietii iar tu de o seara cu fetele.

Poate are cateva hobby-uri care nu le impartasesti si tu – poate ii place sa mearga la cursele de masini la fel de mult cum iti place tie la cumparaturile de pantofi. Oferiti-va putin timp departe unul de celalalt si gandeste-te cat de mult va veti bucura de timpul petrecut impreuna dupa aceea.

Promit sa imi pastrez simtul umorului

Rasul este un element important care sta la baza multor casatorii de succes. Pastrati-va simtul umorului si cautati lucruri amuzante.

Daca atunci cand il trimiti pentru cumparaturile saptamanale si se intoarce inapoi cu multe lucruri pe care nu le doreai si cu un bax de bere, atunci nu-l sugruma. Radeti impreuna. Ai nevoie sa impartasesti cu el un ras zdravan.

Promit sa discut despre problema banilor

Stiati ca banii sunt cea mai mare sursa de cearta in cupluri? Daca unul dintre voi este un mare cheltuitor iar celalalt un econom, atunci ai nevoie sa gasesti o cale de mijloc.

Probabil trebuie sa stabiliti un buget inainte de ziua nuntii pe care va trebui sa-l suportati. Stabiliti cateva reguli de baza. Este important sa discutati finantele impreuna.

Promit ca te voi asculta mereu

Cu totii am intalnit persoane care nu ne asculta si este cu siguranta un obicei enervant. Astfel, daca sotul sau sotia ta vorbeste despre ceva care nu este interesant pentru tine, tu tot trebuie sa asculti si sa respecti interesele sale.

Incearca sa ii incurajezi hobby-urile chiar daca tie nu iti plac, lasa-l sa iti spuna despre ele si vei vedea ca si el se va interesa despre activitatile si interesele tale.

Promit sa vorbesc despre ideea de a avea copii

Speram ca ambii v-ati pus de acord daca veti avea sau nu copii dupa logodna deoarece, credeti-ne, intr-adevar trebuie sa fiti de aceasi parere. Copiii vor avea un impact asupra carierei voastre, trebuie sa va ganditi cum va veti descurca in cresterea copilului, ce masina va trebui sa aveti si unde veti locui. Discutati despre acest lucru din timp si incercati sa va puneti de acord asupra unor aspecte inainte de a lua decizia.

Promit ca voi invata sa sarut si sa ma impac

Este inevitabil ca voi doi sa aveti unele certuri sau dispute din cand in cand iar acest lucru este bine, deoarece inseamna ca comunicati.

Nu lasa ca o cearta sa se agraveze. Nu-ti fie frica sa fii prima care vei spune ca iti pare rau, chiar daca stii ca ai dreptate. Incearca sa discuti si sa aranjezi lucrurile – sunteti o echipa si va trebui sa “jucati” impreuna.

Promit sa nu uit cat de minunat esti

Te casatoresti pentru ca pur si simplu nu doresti sa-ti petreci restul vietii fara el sa ea. Sa iti atunci aminte acest lucru atunci cand te suna la 3 noaptea si iti cere sa-l iei de la casa prietenului sau. Si atunci cand bea ultima picatura de lapte, astfel incat tu nu poti sa te bucuri de micul dejun asa cum tu doresti.

Doar adu-ti aminte de momentul din ziua nuntii in timp ce priveai in ochii lui si atunci cand va rosteati juramintele unul altuia.

Vizualizări: 430 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar