FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » Traditii de nunta date peste cap Traditii de nunta date peste cap
13.41
Traditii de nunta date peste cap Traditii de nunta date peste cap

Traditiile au fost transmise din generatie in generatie dar ne permitem sa recunoastem ca am ajuns la acel punct cand nu ne convin toate traditiile si ritualurile. Luati nuntile ca exemplu. Da, traditiile de nunta sunt frumoase si de neuitat dar, deoarece atat de multe cupluri au facut aceste lucruri inainte, cuplurile moderne sunt acum in cautarea a ceva nou, idei care pot face evenimentul mult mai special, unic. Daca va simtiti la fel, v-ar bucura cu siguranta sa aruncati o privire la aceste idei minunate pentru o nunta non-traditionala si o receptie inedita.

 

Mire si solist vocal intr-un singur om

In mod traditional, un cor sau un solist ar canta in timp ce mireasa paseste spre altar. Dar ce se intampla daca mirele face acest lucru? Nu ar fi minunat si emotionant ca un mire sa cante melodia pe acordurile careia minunata lui mireasa va merge spre altar? Nu ar exista nici macar un singur ochi uscat in sala. Dar, desigur, aceasta idee este ideala doar daca mirele are talent muzical si ar trebui abandonata daca mirele are o voce care seamana cu zgarieturile unei pisici pe o tabla.

Aruncarea buchetului? Nu!

In timp ce rutina obisnuita ar fi ca mireasa sa arunce buchetul ei aspirantelor, un obicei nou ar putea fi un joc. Toate femeile singure se pot aduna intr-un cerc si vor trece buchetul din mana in mana in timp ce muzica se aude. Cand muzica se opreste, femeia care detine buchetul ar fi urmatoarea mireasa.

Uimeste-i cu marturii unice

O alta modalitate foarte buna de a-ti face nunta unica este de a oferi marturii extraordinare de nunta, care ar comemora ocazia. In loc de lumanari obisnuite si figurine din ceramica, alege taietoarele manuale de prajituri, trusele de manichiura / pedichiura, cutiile de menta, portfardurile personalizate, dopurile de sticle, trusele de cusut, mini posetutele, ramele foto ecologice etc.

Desert, ceai, sau receptie cu cocktailuri?

Obisnuita cina sau receptiile clasice sunt destul de scumpe. Optiuni mai putin costisitoare, cum ar fi receptii desert, ceai sau un cocktail, nu doar ca v-ar permite sa va bucurati de economii maxime in cazul unui buget redus, dar acestea ar fi, de asemenea, un excelent mod de a iesi in evidenta.

Fluturi zburand in locul florilor.

Atunci cand mireasa si mirele ies din locatia unde se desfasoara ceremonia de nunta, in loc de o ploaie de petale de flori si seminte de orez, o alternativa creativa ar fi sa aveti fluturi care zboara. Baloanele ar fi, de asemenea, o idee distractiva.

Cantati-va juramintele

Scrierea de juraminte personalizate este din ce in ce mai populara pentru nuntile din aceste zile. Pentru ca nunta voastra sa fie si mai speciala, de ce sa nu va cantati juramintele? Din nou, acest lucru ar fi o idee plauzibila pentru cuplurile care au voci bune. Daca nu, recitarea lor ar fi un moment la fel de special.

In timp ce traditiile au fost aici din timpuri indepartate, nu este, cu siguranta, nimic in neregula cu dorinta de a face ceva inedit. Cuplurilor care sunt in cautarea de moduri unice de a organiza acest eveniment extraordinar, cu siguranta ideile mentionate mai sus le-ar fi pe plac. Dar nu va opriti aici, lasati-va mintea sa zboare si veti fi capabili sa inventati alte idei minunate pentru acesta zi speciala.

 

Vizualizări: 394 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar