FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » Sfaturi pentru un dans al mirilor memorabil Sfaturi pentru un dans al mirilor memorabil
13.25
Sfaturi pentru un dans al mirilor memorabil Sfaturi pentru un dans al mirilor memorabil

Dj-ul iti striga numele si iti cere sa te prezinti pe ringul de dans. Stai acolo cu noul tau sot sub lumina reflectoarelor, in timp ce familia si prietenii incep sa se stranga in jurul vostru. Este timpul pentru primul dans. Asigura-te ca este un prim dans de care toti isi vor aminti cu ajutorul acestor 10 sfaturi de top.

  • Nu ai experienta necesara

Odata cu popularitatea emisiunilor de dans stim cu totii ca dansul nu mai este doar pentru profesionisti.

Primul tau dans nu trebuie sa constea doar in muzica si pasi de dans ci si in faptul ca tu impreuna cu sotul tau va veti simtiti bine. Cu siguranta in acest mod dansul va fi memorabil.

  • Sa inceapa petrecerea

Iti recomandam sa dansezi o parte a piesei, iar restul foloseste-o ca o oportunitate pentru a-i implica si pe ceilalti invitati.

  • Prin exercitiu vei atinge perfectiunea

Nici macar dansatori profesionisti nu improvizeaza. Invata cateva miscari de la un profesionist sau cel putin fa-ti timp pentru a impinge mobilierul si a incepe antrenamentul.

Daca vor trebui sa priveasca cateva minute bune o serie de miscari gresite, invitatilor tai le va pieri cheful de a fi petrecareti si in mod probabil nu vor mai vrea sa se ridice pentru a fi alaturi de voi pe ringul de dans!

  • Exerseaza incaltata

O combinatie de pantofi noi cu talpa lucioasa si un ring de dans alunecos ar putea fi cel mai urat cosmar! Miresele trebuie sa aiba in vedere faptul ca tocurile poate afecta intr-adevar echilibrul.

  • Exersarea in cuplu

Cu siguranta esti ocupata pana peste cap pana in ziua nunti dar cateva lectii pentru primul dans nu doar ca iti vor oferi incredere pe ring dar, de asemenea, timp pentru a fi alaturi unul de altul ca si cuplu.

  • Pastreaza-l simplu

Cu atatea lucruri pe cap la care trebuie te gandesti in ziua nunti, nu doresti sa fi ingrijorata cu privire la un dans lung, alege unul scurt si placut. In acest fel vei lasa ca publicul sa doreasca mai mult.

  • Evita greselile provocate de rochie

Exerseaza imbracata cu rochia! Este usor de a calca cu tocul peste rochia lunga sau de a te impiedica intr-o rochie fara bretele!

  • Uita greselile

Nu iti face griji daca faci greseli, nimeni nu stie pasii vostri de dans cu exceptia voastra. Deci continua, ignora celelalte lucruri si bucura-te de acest moment!

  • Conteaza muzica

Alege o melodie care are o insemnatate pentru amandoi. Acest lucru te ajuta sa te bucuri in ziua nuntii ca de momentul de neuitat de la prima voastra intalnire.

  • Nu le amesteca

Asigura-te ca trimiti DJ-ului versiunea dorita a melodiei. In acest mod, nu vei risca ca piesa remixata sa nu fie cea pe care ai repetat dansul.

 

Vizualizări: 417 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar