FACEBOOK

MENIU SITE

radio

Autentificare

Căutare

Calendar

«  Iunie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Arhiva materialelor

Sondajul nostru

Evaluează site-ul nostru "Nunti de Neuitat"
Total răspunsuri: 15

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2014 » Iunie » 20 » Sarutul mirilor, sfaturi pentru un moment de neuitat
13.52
Sarutul mirilor, sfaturi pentru un moment de neuitat

Primul sarut ca si sot si sotie este o ocazie memorabila si una pe care fotograful o va capta! Dar care este cel mai bun mod de a face acest lucru? Un mic sarut cu buzele inchise sau unul cu toata dragostea?

Primul sarut ca sot si sotie la altar trebuie sa fie romantic si plin de dragoste, asa ca aici sunt unele lucruri de care trebuie sa-ti amintesti.

Precum iti inchizi si ochii (un ingredient esential pentru primul sarut) si nu iti lovesti fruntea in timp ce va apropiati repede unul de altul, ar trebui sa tii in minte de asemenea urmatoarele lucruri:

Neglijent

Nu fa ca primul sarut sa para neglijent astfel vei face ca invitatii la nunta sa se simta inconfortabili. Acest lucru este valabil mai ales daca sarutul se face intr-o biserica.

Intentia

Cea mai buna parte a unui sarut este intentia sa, asa ca fa-o cu dragoste si tandrete si va deveni un moment stralucitor ce se va reflecta in fotografiile tale de nunta.

Evita un sarut rapid

Un sarut rapid pe buze poate fi vazut un pic rece si gol, mai ales atunci cand este primul sarut ca un cuplu casatorit asa ca persista un pic mai mult pentru a te asigura ca fotograful poate surprinde acel moment special.

Sarutul cu limba sau fara ?

Noi spunem ca sarutul cu limba este in regula daca tu simti ca este ceva natural pentru tine, dar nu va absorbiti chiar toata fata unul altuia! Un sondaj despre ideile de nunta ne arata ca in majoritate miresele evita sa sarute cu limba atunci cand se casatoresc – dar tu fa ceea ce simti ca e bine pentru tine.

Atinge-ma !

Ar putea fi dificil cu voalul si cu o rochie asa de mare, dar trebuie sa existe o mica atingere implicata, astfel inbratisati-va unul cu altul in timp ce va sarutati. Sotul tau te va trage langa el in mod natural pentru o imbratisare iubitoare.

Incearca-l !

Cea mai buna solutie pentru primul sarut ca sot si sotie este de un pic de practica, deci ce mai asteptati? Incepeti din seara asta!

Vizualizări: 428 | Adăugat de: UnCreatorOriginalZilnic | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar